( Lunch) Menu 14.50 februari

Het 3 gangen (Lunch) menu 14.50 serveren wij tijdens de lunch van dinsdag t/m zaterdag met uitzondering van feestdagen. Identiek aan zijn broertje van 18,50 maar de gerechten zijn in gewicht kleiner, maar niet in smaak. NIEUW!!! In de avond van maandag tot woensdag. Alle hoofdgerechten varieren tussen de 90 en 110 gr

VOORGERECHT

eenheid prijs
Gebakken Champignons Ui & Look
of
Runderbouillon & groenten brunoise
of
Gefrituurde krabpootjes - Chilisaus -
of
Salade Kipfilet Pikante kipfilet met rode ui en yoghurtdressing

HOOFDGERECHT

eenheid prijs
Antwerps stoofvleespotje recept uit het archief van brouwerij “De Koninck”
of
Gepocheerde Tongfilets met grove mosterdsaus
of
Steak Bearnaise Heerlijke gegrilde biefstuk met een botersaus van dragon, witte wijn en sjalotjes.
of
Varkenhaas filet - bruine pepersaus -

NAGERECHT

eenheid prijs
Vanille roomijs - Advocaat & Chocoladesaus -
of
Mokka ijs - caramelsaus -
of
Verrassingsdessert heerlijk dessert voor u van de chef

Top