Visgerechten
Visgerechten

eenheid prijs
Verse zalmfilet € 13,25
Matelot van vis zalmfilet, scholfilet, heilbotfilet, garnaaltjes en mosselen 300 gr € 18,75

• Bovenstaande visgerechten worden in visbouilon gepocheerd en geserveerd met witte wijn saus


eenheid prijs
Gebakken Afrikaanse tongfilets met tjilitjapsaus - zoet pikant € 17,75
Zeebrug’s visstoofpotje zeewolf, zalm, victoriabaars, heilbot en mosselen € 17,50
2 Sliptongetjes uit de Noordzee in boter gebakken € 18,50
Mosselen op z’n Antwerps (seizoen) overheerlijke jumbo mosselen gekookt in een vleugje De Koninckbier, bleekselderij, ui en bladpeterselie. Geserveerd met 4 mosselsausjes, frieten, koolsalade en saladegarnituur € 22,25

• Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met frites,aardappelgarnituur en salades


PASTA'S

eenheid prijs
Zalm Italia tagliatelle met gerookte zalmfilet in een zachte roomsaus € 14,50
“Veggie” pasta Vegetarisch tagliatelle gerecht op provençaalse wijze gegratineerd met kaas - pikant € 14,50
Shrimps ‘n’ pasta Acht gepelde gamba’s met tagliatelle bereid met een provençaalse saus van tomaat en een vleugje look € 17,25

Top